X Factor – Martin fra Ørum

X Factor - dr.dk - mark.gazel.dk

Jeg må bryde sammen og tilstå, at jeg, som så mange andre danskere, er blevet bidt af X Factor. Jeg ser det troligt hver fredag, og jeg vil ikke komme med en lam undskyldning om, at det kun er fordi det ligger i forlængelse af Disney sjov. Som jeg, naturligvis, kun ser for at glæde min datter.

Lad mig med det samme melde ud, hvor jeg står med hensyn til deltagerne. Det er jo, trods alt, det alle går op i. Jeg synes, Martin skal vinde. Han har en karakteristisk stemme, som han har fuldstændig kontrol over og det ser ud til, at det er ligemeget, hvilken genre eller sang han synger. Han kan blive en anelse nasal til tider, men det gør på den anden side hans stemme særpræget. Pigerne Laura og Heidi hører begge hjemme som konkurrenter til Martin. Begge spåer jeg en stor fremtid som sangerinder. Heidi er simpelthen unik og Laura har så meget power i sin sang, at almindelige mennnesker taber pusten.

Tilbage er Basim som nok har charme, men var røget ud for længe siden, hvis ikke ikke en masse teenagepiger med røde kinder, bankende hjerte og kløe i tommelfingeren havde stemt på ham. Han har nok X Factor, men det havde Frederik også, og det handler programmet ikke om. Det handler om, hvem der kan lave (og sælge) et album. Det er sådan deltagerne fra starten er blevet målt og vejet, og så skulle man nok ikke have kaldt programmet X Factor, for der er ikke plads til skæve indfald, selvom VocaLoca prøvede og gjorde det godt. Men sådan er det. Jeg synes dommerne er udmærkede og melder mig gerne til jubelkoret, der udråber Thomas Blachman til Gud. På linje med Blachmans lillebror, Simon Cowell, så er 80% af underholdningen i showet hans kommentarer. Og nu er vi er ved Simon Cowell, så skriver Politiken at han har lagt mærke til Martins talenter.

Men det handler jo – om ikke x faktor – så i det mindste om musik, så her kommer Martin i hans hidtil bedste optræden. Og når det gælder Martin, så siger det ikke så lidt.

http://www.youtube.com/watch?v=7h0M37Q-uso

2 tanker om “X Factor – Martin fra Ørum”

  1. hey martin du skal bare vide at jeg er din største fan og det var godt du vandt knuzz din STØRSTE fan i verden

  2. hej martin, jeg syntes du er den bedste, men man ser ikke ret meget til dig mere? laver du ikke snart nogle nye plader eller noget, vil gerne høre noget mere til dig? ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login