Om mig

Hvis webstedets titel endnu ikke har givet dig et vink om, hvem sidens skribent er, kan jeg sige, at jeg hedder Mark Thomas Gazel. Jeg er 50 år gammel og bor på Vesterbro i København. Jeg er uddannet cand. comm. fra RUC og har hovedsagligt arbejdet med digital kommunikation. Ikke specielt målrettet, men det er sådan tingene er faldet i hak. Disse evner bruger jeg bl.a. i mit arbejde i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, hvor jeg bl.a. er ansvarlig for bl.a. websted(erne) og andre digitale aktiviteter.

Når jeg har fri bruger jeg tiden med min kæreste Anja, men også med mine to børn Elisabeth og Tristan. Skulle der være noget tid tilovers derfra har jeg, som regel, gang i den del projekter. Min websted er et godt eksempel, men af mere praktiske ting, så har vi vores gamle vesterbrolejlighed, som jeg prøver at vedligeholde. Men hovedsagligt foregår projekterne foran skærmen. Der er hele tiden nye udfordringer og muligheder, der skal prøves af og det bliver gjort her på webstedet. Det er drevet af Content Management Systemet WordPress. Det kender jeg efterhånden ret godt, men det bliver stadig ved med at imponerere mig. Det bliver hele tiden bedre og bedre.

Af samme grund er jeg også meget engageret i det danske WordPress fællesskab. Faktisk er jeg tovholder for WordPress i Danmark. Mest fordi at én skal jo være det og den danske udgave af WordPress løbende skal oversættes og udgives. Det er så mig, der sørger for det. Derudover har jeg med god hjælp fra andre afviklet syv WordCamps i Danmark. Og i kølvandet på det er der nu månedlige meetups i København og jævnlige meetups i resten af Danmark.

Webstedet her bliver, som nævnt, drevet af WordPress. Den skabelon jeg bruger er simpelthen WordPress’ standardtema Twenty Fifteen. Siden 2010 bliver det udskiftet årligt. Jeg har dog (som altid) lavet et par ændringer. Webstedet bliver hostet af Hosting4Real.

Dette websted bliver desværre ikke opdateret så meget, som jeg burde. Overvej at følge mine meritter her i stedet:

Facebook

Instagram

2 tanker om “Om mig”

Der er lukket for kommentarer.