Monkey on my back

Det er ikke meget tid jeg har til gør-det-selv-arbejde, så det bliver til en time her og en time der, når ser mit snit til det. Jeg troede lige jeg havde pacificeret Elisabeth med en tegnefilm indtil …

Elisabeth hjælper med at male

Billedet har afstedkommet flere gode forslag. Min chef mener, at det var Elisabeth, der skulle male. Det er jo det man har børn til, var hans ræsonnement, og han har jo, trods alt, tre af slagsen. Min kollega Maria Suh, der lige er flyttet ind i en ny lejlighed, foreslog, at jeg kom ud til hende og malede med hende på ryggen. Jeg sagde pænt “nej, tak”, men et friskt forslag var det da.

En tanke om “Monkey on my back”

  1. Nu er panelerne næsten sat op, så du kan nå at ombestemme dig. Jeg har også lyserødt tøj, hvis det kan hjælpe!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login