Crash

Øv, så døde husstandens pc. Et strømsvigt fik Windows til at gå ned. Jeg prøvede at reparere den, men inden jeg nåede rigtig i gang, ville den slet ikke tænde.

Så skiftede jeg strømforsyningen, hvilket gjorde, at det begyndte at ryge fra bundkortet. Det afgjorde sagen. Den er nu erklæret officielt helt død. Ergo skal vi have en ny desktop, så hvis nogen har idéer til, hvad jeg skal købe, så lytter jeg gerne. Jeg følger ikke med i udviklingen og køber kun pc hvert fjerde år eller noget i den stil.

Det skal være en ganske almindelig kontor-pc, og den skal ikke bruges til spil. Allerhøjst til billedbehandling. Ja, og så skal der være to GB ram i den. Jeg er dog alligevel helt blank mht., hvor jeg skal købe den, og hvad jeg skal købe. Hovedsagen er, at den er stabil, og der er plads til en ekstra harddisk eller to, og at den er lydløs.

Forslag modtages med kyshånd.

4 tanker om “Crash”

 1. Det går nok. Pc’en skal jo udskiftes hvert 3. til 4. år. Det er jo et ‘fact of life’.

  Jeg bliver nok aldrig iMac-bruger.

  Iron Maiden rules, men jeg glæder mig nu til at min Winamp spiller igen, så listen bliver opdateret.

 2. Tja, byg-selv er jo sjovest og man ved hvad der i.

  men komplet-system er nemmest.

  Og det kan være, at det er en fordom, men hold fingrene fra AMD :-)

  /Carsten

 3. Byg selv er vist efterhånden kun for rigtige nørder. Selv almindelige nørder vælger en pakkeløsning, hvor stumperne passer sammen og er testet sammen. Nogle hvor man ikke skal sætte sig ind i buffere, hertz og millisekunder for vide om de enkelte dele nu spiller bedst muligt. Jeg vil tro, man får 10% mindre i ydelse og skal betale 10% mere.

  Det kan jeg leve med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.