Audacity

AudacityDu skal ikke bevæge dig særligt meget ned i podcastingverdenen, før programmet Audacity dukker op. Der er bare nogen programmer, som rammer et bestemt behov og ender med at være det, som alle bruger. Jeg tror f.eks., at de fleste af verdens hjemmebrændte cd’er bliver brændt på Nero. Og når der skal podcastes, så er det Audacity, man bruger.

Nu har jeg kikket lidt på Audacity, og jeg forstår hvorfor alt med podcasting peger den vej. Det er et udmærket program, der kan, det det skal, og er nemt at bruge. Lydredigeringsprogrammer, samt tegneprogrammer er ellers min akilleshæl. De adskiller sig væsentligt fra andre programmer og læringskurven er ret stejl, hvorfor jeg aldrig er blevet særligt fortrolig med dem. Heldigvis er Audacity simpelt og effektivt. Og heldigvis har Jason Van Orden lavet en glimrende tutorial-side med lækre flashvideoer, hvor han gennemgår Audacity udførligt. Jeg har normalt ikke tålmodighed til at se flashvideoer igennem, men denne gang gjorde jeg.

Nu er jeg næsten klar til min første podcast. Jeg regner med, den vil handle om historien bag mit lille websted her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login