Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved

Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hovedKristine kom hjem med en ny bog til Elisabeth. Jeg kikkede lidt en ekstra gang, da jeg hørte titlen, men det lød interessant. Da jeg så læste lidt i bogen måtte jeg indrømme, at den nok vil blive et stort hit ved højtlæsninger. For, som alle ved, er alle historier om lort og prutter pr. definition rasende sjove. I hvert fald, hvis man er en mand. Tegningen på forsiden siger jo næsten alt. En sur muldvarp med en lort på hovedet på jagt efter synderen. En jagt, der bringer ham i kontakt med mange lortetyper, indtil han finder den rigtige, og gør gengæld.

Jeg kan især godt lide anmeldercitatet på forsiden:

“Fækalt og fænomenalt … aldeles pragtfuld”
– Hanne Fall Nielsen, Politiken

Jeg må give hende ret.

Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved

7 tanker om “Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved”

  1. Jamen Mark – den er et sikkert hit, og ikke kun for mænd..

    Alle vores børn har fået læst højt af denne fantastiske bog, og det giver da livet lidt nuancer, at tænke på, at selv en muldvarp kan lugte forskel… Men igen, den er jo også efter sigende blind, og derfor må den jo have styrket sine andre sanser…

    /J

  2. Muldvarpen er en klassiker. Faktisk har jeg engang lavet den som løb. Vi bagte selv lortene ;) Har I tænkt jer at gøre det samme kan gær ikke anbefales – vores blev lidt runde og deforme. Men ungerne syntes det var sjovt. De balancerede med en lort på hovedet, strintede med engangskanyler osv. Virkelig sjovt!

  3. Jeg tror vi voksne morede os mindst lige så meget ;) Men studieveninde gav mig i hvert fald bogen til min fødselsdag kort efter og jeg smiler hver gang jeg ser den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.