BBPress

BBPress logo

Så fik jeg lavet en integreret installation af BBPress. For de, der ikke ved det, er BBPress WordPress-teamets bud på et forum. Det er lavet med samme ideologi som WordPress. Det er Open Source, nemt at bruge, samt simpelt og hurtigt. Det tiltaler mig en del, da der ikke er nogen forum-systemer, jeg bryder mig om. De bærer alle præg af, at der er fyldt mere og mere funktionalitet, lir og blinkende smileys oven på, indtil de tilsidst er temmelig uoverskuelige. Rent designmæssigt er de heller ikke ligefrem en fryd for øjet.

BBPress er anderledes elegant. Det bedste eksempel er WordPress’ supportforum. Eller BBPress’ eget forum. WordPress’ forum håndterer mange tusind indlæg uden problemer og når der bruges hot tags er det nemt at finde relavante debatter. Jeg havde stor glæde af den detalje ved installationen af BBPress. Det kan nemlig drille lidt at integrere brugeren fra WordPress og BBPress, men det kan lade sig gøre. Sådan at når er man oprettet den ene sted er man det også det andet og omvendt.

Som med WordPress kan det sprogversioneres, og det bliver den næste udfordring for WordPress.dk. Det, og så at få BBPress op at køre på WordPress.dk. Det kan ikke vare længe.

Se også min installation af BBPress. Den skal bruges i min andelsforening, hvor jeg bruger WordPress med Blix.

2 tanker om “BBPress”

 1. Hej Mark.

  Jeg fandt din site ang bbpress og ville høre om du kunne hjælp mig. Det med forum og fryd for øjet ect … kan jeg kun give dig ret i, og derfor vil jeg gerne bruge bbpress til mit community. Jeg har fået det op og køre, men mangler og få bbPress Integration
  til og virke!! Er helt lost ang opsætning, synes det svær og finde rundt på nette efter gode råd, og tænket du måske kunne hjælpe.

  Mvh
  Andrè

  forum findes her: http://monodeluxe.dk/forum/
  Site er under construction: http://monodeluxe.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login