Eventcalender 3.1.0

Lad mig anbefale dette plugin. Jeg bruger det på kulturvesterbro.dk, hvor det annoncerer kommende arrangementer. Ganske handy eftersom, stort set, ingen ved hvad der foregår rundt omkring på min arbejdsplads. Det er ganske pinligt til tider, når naive brugere spørger “Hvilke arrangementer har i weekenden/næste uge/i morgen?” og man beskæmmet må sige “Det har jeg ingen idé om”. Det er ekstra belastende, når man sidder i informationen.

Nå, men det er jo selvfølgelig fordi Kultur Vesterbro er et så progressivt sted, og at der derfor sker så meget hele tiden.

Under alle omstændigheder hjælper sådan en kalender på at være lidt på forkant med tingene og smide, i det mindste, de arrangementer ind, som man har kendskab til.

Kalenderen kan både liste arrangementer eller fremhæve dem i en lille kompaktkalender. Begge dele kan nemt sættes ind i din sidebar med et tag det rigtige sted.

Førhen skulle man oprette en seperat kategori til kalenderen. I den nye version kan alle indlæg markeres som “events” og der er flere typer. Enten over flere dage, opsplittede eller enkeltstående og du kan putte start og sluttidspunkt på. Kortsagt udmærkede forbedringer af et udmærket plugin. Det kan oven i købet sprogversioneres, hvilket vil være oplagt at gøre på et tidspunkt.

Først skal jeg lige lave lidt css-magi for at gøre den kasse den laver i indlægget mere lækker. Matt har lavet noget ret cool i sit nye design.

Event Calender 3.1.0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.