Lanyard

Kristines telefon med sin nye snor.
Kristines telefon med sin lanyard.

Lommer eksisterer stort set ikke i kvindetøj. Derfor har de alt i deres taske. I bunden af deres taske. Min kære kone Kristine er ingen undtagelse, og jeg var pænt træt af, at hendes mobiltelefon altid befandt sig i hendes taske. For det første, fordi hun ikke kan høre den ringer. For det andet, fordi den forlængst har slået telefonsvareren til, inden hun får den fisket frem. Meget irriterende sidst på eftermiddagen, hvor en mobiltelefon ellers kan være rigtig praktisk, når børnehentning, indkøb og andre kriser skal koordineres.

Derfor gik jeg på jagt efter en mobiltelefonsnor, så hun kunne have sin mobil om halsen. Det var ud fra devisen: hvis det fungerer for teenagepiger, så fungerer det nok også for Kristine.

Den var faktisk ikke så let at finde, da de fleste er ret grimme eller har påtrykt et eller andet firmanavn. Jeg vidste den skulle være ret neutral, hvis den skulle blive accepteret. Jeg vidste heller ikke, hvad sådan en hed, men gættede på ‘keyhanger’. Det er ikke helt forkert, men faktisk hedder sådan en en snor en ‘lanyard‘. Så lærte jeg noget nyt og Kristine bruger faktisk sin lanyard en gang imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.