Golf

Der tages bestik af green'en. Foto: Carsten Riis.
Der tages bestik af green’en. Foto: Carsten Riis.

Jeg skulle med til polterabend for en kammerat og der skal man jo, vanen tro, ud og lave male bonding. Gerne noget med et islæt af sport. Sidste gang var den lersdueskydning og denne gang var det så golf. Hvis man ser bort fra mine oplevelser på minigolfbaner rundt omkring, så var det en ny oplevelse for mig.

Jeg har ofte fået at vide, at det er røvsvært at ramme den lille kugle. Og det var det. Til gengæld behøver du ikke ramme den særligt hårdt, før den flyver ret langt væk. Og den flyver rigtig, rigtig langt væk, hvis du rammer den rent. Det gjorde jeg så ikke særligt tit.

Jeg fik bekræftet, at den rigtige golftøjstil er så usmagelig, at du skal se det for at tro det. På en golfbane finder du midaldrende mænd der, uden at fortrække en mine, trasker rundt på fairway’en i forskellige nuancer af lyserødt. Jeg prøvede at være lidt med med min ternede skjorte og Fjällræv på ryggen.

2 tanker om “Golf”

  1. Ja, en golfbane kan være rigtig stor, når man skal have en lille kugle i et lille hul….og det sidste man så til bolden var at den var på vej ud i det høje græs :-9

  2. Af bitter erfaring kan jeg også fortælle, at man kan få meget ondt i armene ved at ramme jorden før bolden :)

    Men nu er golf heller ikke min stærke side, men ja, det gør avs!

    God Jul

    DBH
    Aris Kuckovic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login