Nytårsforsæt

Inspireret af Matt Mullenwegg vil jeg lave nogle nytårsforsætter. Mest fordi det er sundt at sætte sig nogle mål. Ikke fordi jeg vil sidde helt sønderknust i december, hvis de ikke bliver opfyldt. Jeg ser det mest som en hyggelig øvelse.

Familie
Først og fremmest skal jeg have min dejlige søn til at sove godt om natten. I øjeblikket falder han først rigtig i søvn kl. 2:00, og det gør far og mor derfor også. Så det er ret hårdt at komme op kl. 6:30, når hans søster vågner frisk og frejdig. Derudover skal vi få  to fuldtidsjobs, et hjem og to børn til at gå op i højere enhed. Det får ikke den bedste start, da vi har fået at vide, at vi kun kan få institutionsplads til Tristan i udkanten af København. Tænk Bispebjerg, Vanløse, Hellrup og andre steder i på randen af Storkøbenhavn.

Rygning
Og så klassikeren. Jeg vil holde op med at ryge. Jeg har bogen Endelig ikke-ryger liggende på mit skrivebord, hvor den i al sin passitivitet minder mig om, at første skridt er at læse den.

Motion
Så har jeg plan om at få løftet noget jern. Jeg har vægtene og det hele, og jeg kan mærke på min 40-årige krop, at jeg bliver nødt til at gøre noget, hvis jeg ikke skal føle mig helt radbrækket det meste af tiden. Jeg har uden at overdrive det glaslænd. Bare jeg bukker mig efter noget gør det ondt. Det er ikke godt, og jeg føler, at det breder sig til resten af kroppen.

Bøger
Så vil jeg gerne læse flere bøger. Det er en skandale, at jeg efter halvandet år stadig er i gang med den sidste. Eneste undskyldning er, at projekterne på computeren og interessante ting i fjernsynet trækker mere. Hvis jeg kører meget i offentlig transport, får jeg læst en masse, men det gør jeg desværre aldrig. Og ellers kan jeg bedst lide at læse, når jeg kommer i seng, men det er ikke mulighed, når jeg ikke må forstyrre Kristine eller Tristan.

WordPress og blogging
Af diverse projekter vil jeg godt have gjort mere ved wordpress.dk. WordPress må siges at være min hobby, og det giver mig utroligt meget glæde og tilfredstillelse at rode med det, lære noget nyt og hjælpe andre i gang. WordPress.dk er jeg dog ikke tilfreds med. Siden burde udstråle det ypperste, der kan laves med WordPress og ikke ligne Phpnuke. Det kan i hvert fald godt blive væsentlig pænere, hvis der lægges et par aftener i det. Og så vil jeg godt i gang med en ordentlig samling af Ofte Stillede Spørgsmål, for der er godtnok mange spørgsmål, der bliver stillet meget ofte.

På mit eget websted er jeg ved at være tilfreds med mit redesign. Til gengæld halter det meget på indholdet. Det skal der gøres noget ved. Jeg vil prøve at skrive et indlæg om ugen, og så skal der laves flere gallerier. En væsentlig del af designarbejdet har været at få WordPress’ indbyggede galleri til at spille optimalt. Det er lykkedes til fulde og er nu fuldt integreret i designet.

Det blev egentlig lidt af en mundfuld, men jeg må vende tilbage til dette indlæg i december og se, hvordan det er gået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.