Tristan Gazel

Tristan med sut

Ja, det hedder jeg, altså. Det besluttede min far i 1995. Det siger han i hvert fald. Under alle omstændigheder er jeg en rigtig sød dreng. Jeg blev født på Hvidovre Hospital den 17. april kl. 13:25, hvor jeg vejede 3750 gr og var 51 cm lang. Jeg har vist taget lidt på allerede. Men bortset fra det, er jeg helt perfekt. Jeg synes også, jeg er en ret flot fyr med mørkt hår og seje bakkenbarter. Min far siger, jeg ligner en eskimo (meget morsomt).

Da jeg blev født den 17. april betyder det, at jeg født i stjernetegnet Vædderen. Det giver god mening for familien manglede et ildtegn for at have alle elementerne repræsenteret. Det skal nok give ballade på længere sigt, hehe. Det gav også god mening for min mor, der pludselig forstod, hvorfor fødslen var så hurtig og smertefuld. Det tog nemlig kun 2 timer og 25 minutter fra mine forældre kom på fødeafdelingen, til jeg var født. Væddere er nemlig sådan nogen, der vil frem i verden.

Min storesøster Elisabeth var noget længere om det. Hvor svært kan det være, spørger jeg bare. Hun er ellers sød, min storesøster. Hun er rigtig god til at komme med min sut og min orangutang. Hun sørger for, at de altid er inden for rækkevidde. Der skal være orden i sagerne, men hun er jo også Tyr. Nå, jeg må videre. Her kommer der lidt mere at kikke på.

Elisabeth aer Tristan

Tristan har det dejligt

Tristan er dejligt mæt

Mark og Tristan

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gUjjXuY_0gM[/youtube]

Update! Dette er faktisk indlæg nummer 100 på webstedet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.