Skid Row

Når min gamle kærlighed til langhårs heavy metal vågner fra sin slumren, så er det rart at få bekræftet, at sangene stadig er lige så fede, som første gang, jeg hørte dem. Jeg savner virkelig Skid Row. Deres første album var lige i fjæset letbenet heavy med de typiske antiautoritære party-tekster. På deres andet album blomstrede bassisten Rachel Bolans evner som lyriker og musiken blev mere tung. En udmærket udvikling, der kammede over på deres tredje album, som desværre bragte bandet så langt fra det man holdt af, at ingen vist har lyttet til Skid Row siden. Sangeren Sebastian Bach er stadig den bedste genren har oplevet. Han var kun 19, da Skid Row indspillede deres første album.

Jeg kunne have valgt et af de tungere numre, men her får vi en klassisk ballade. Læg mærke til guitar-vridet (3:08/-2:02) og Sebastian Bach hylet (4:33/-0:40). Klassisk.

http://www.youtube.com/watch?v=pGhlUzzib6c

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login