Halloween

Mig og Jack O’Lantern

Hvis du kører forbi Tivoli, vil du opdage, at det bliver klædt ud som en Halloween-temapark i efterårsferien. Hvis du kører forbi Føtex, vil du i deres grøntafdeling se, at du kan købe græskar. Der er dog den detalje, at græskaret er omviklet med et stykke pap med hank og pappet er påtrykt forslag til motiver, du kan lave på græskarret. Noget tyder på, at Halloween er ved at gøre sit definitive indtog i Danmark. Det er forventeligt, og det er da også en sjov tradition, selvom vi i Danmark kun laver en sørgelig efterligning. Græskarhovederne behøver dog ikke at være en sørgelig efterligning og i efteråret 2005 lavede jeg mit eget. Det havde jeg længe villet og min Jack O’Lantern (det hedder sådan et hovede faktisk), blev ganske fint. Jeg måtte høre på lidt “Jeg elsker USA”-drillerier fra mine kolleger, da jeg anbragte den på disken i caféen i Kulturhuset, men tiden har vist, at jeg var avant-garde. Tag den. Og caféens gæster synes faktisk, den var sjov. Indtil den begyndte at stinke råddent efter et par dage.

7 tanker om “Halloween”

  1. Det græskar vi lavede på arbejdet måtte en it-lærer tørre op fra gulvet efter nogle dage (jeg står i evig gæld til ham…) – og det på trods af, at vi havde smurt det med atamon. Næste år overvejer jeg Føtex’s porcelænsgræskar til biblioteksbrug ;)

  2. Har du selv lavet den ? Hånden på hjertet.

    Netop hjemvendt fra Thailand, så er det utroligt, hvad Thai’erne kan få ud af meloner og grøntsager af besynderlige mønstre og figurer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login