4 svar

 1. otto
  10. august 2007

  jeg har bådet hørt og set ham. og jeg er stor a-ha
  fan, og for mig lyder det som om, at han har mistet meget af sin stemme i 90″, for hvis man hører noget tilbage fra 80″erne kan han sagtens synge. men hvis høre nået af hans live musik nu, lyder det som om at han synger falsk. man kan f.x.
  høre TAKE ON ME live fra 80″erne inden på youtube
  og så også høre den fra 2004. der er der en kæmpe forskel. det er som om han har mistet sin lyshed i
  stemmen.

  Svar

 2. otto
  10. august 2007

  på den anden side har jeg også hørt fra folk der var inden i vega 2002. at han sang fantastisk

  Svar

 3. Kate
  6. september 2007

  Er enig i hvad Otto skriver.
  Morten Harket har mistet lidt af sin flotte røst. Om det er fordi han ikke stemmetræner..or whatever?

  Jeg var i Vega i 2002, og han sang fantiastisk der. Det skal siges!

  Nogengange udstråler, den ellers lækre mand, samme energi som en snegl, ved koncerter.

  Svar

 4. Jesper S.
  21. november 2007

  Hey,

  Nu har jeg set a-ha live omkring 10-12 gange (jep, rejer også gerne til Norge eller Tyskland), og jeg kan berette at han ikke altid synger lige kønt…for nu at sige det mildt;-) Til gengæld er der ingen der kan slå ham på en god dag. Og jeg er også enig i, at han sang super i Vega i 2002.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilbage til toppen
mobil desktop