The last desktop

Dell Dimension 9200

Så fik jeg min nye pc, som næsten stod i 14 dage inden jeg fik kikket på den. Det er en Dell Dimension 9200 og altså en desktop. Endnu en. Denne gang gjorde jeg endnu engang den overvejelse, om det skulle være en en laptop, men desktop’en vandt igen. Hvad kan jeg sige, prisen og ydelsen spillede en rolle, og jeg har det svært med de underlige laptop tastaturer.

Computeren virker som kram og den medfølgende skærm skal man ikke undervurdere. Jeg kører widescreen med en opløsning på 1680*1050 og det er tæt ved at billedet ligner et stykke papir. Det skal jeg lige vænne mig til, selvom jeg havde en temmelig fed skærm før. Windows Vista er maskinen født med og det kræver også en smule tilvænning. Jeg er tæt på at slå klassisk visning til flere gange, men griber mig i det. Det ville være synd.

Største anke er, som altid, at pc’en den larmer. For satan da. Jeg troede s’gu de havde brugt de sidste 5 år på at knække den nød, men åbenbart ikke. En desktop skal, åbenbart, være plaget af ulidelig blæserstøj. Det er fair nok, at der er tænkt på luftgennemstrømning i kabinettet og den slags. Selve luftsuset kan faktisk være behagelig. Til gengæld er der en mindre (men meget hidsig) blæser, som går lige tværs gennem hjernebarken. Formodentlig den på grafikkortet. Ja, der er vel ikke så meget at gøre ved det. Jeg tror, jeg vil se mig om efter nogle meget lange kabler eller finde en kasse at smide kabinettet ind i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login