Dansk Folkeparti

Eksklusionerne vil ingen ende tage i partiet, ser det ud til. Det er ikke en overraskende udvikling, da det længe har været ledelsens politik at gøre kort proces, når andre end de, der sidder øverst i hierarkiet, udtaler sig. Det måtte de menige medlemmer jo blive trætte af i det lange løb.

En sjov sideeffekt ved det hele er, at “topstyring” er blevet et fyord. Selvfølgelig er det ikke altid hensigtsmæssigt, at alle beslutninger går gennem en leder, men beslutningerne skal jo tages af lederen og det forventer fodfolket også. Al ledelse er topstyret i større eller mindre grad, og de fleste ville ikke have det anderledes, men det kan jo tage overhånd. Ledelse er jo også at uddelegere ansvar og så ellers håbe på, at de meninge personer, det være sig kolleger, partimedlemmer eller lign., ellers magter det.

Måske er det bare mig, men jeg synes ikke topstyring er et fyord, men der skal topstyres på den rigtige måde.

3 tanker om “Dansk Folkeparti”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login