WordPress.dk

Så er WordPress.dk i luften. Idéen bag er den at skabe et forum for danske WordPress-brugere. Derudover er planen den at oversætte WordPress-dokumentationen – WordPress-kodekset – til dansk. Det er selvfølgelig en smule ambitiøst, da der er mange hundrede sider, men mindre kan også gøre det.

De forskellige WordPress temaer vil blive fordansket løbende. Et par stykker er allerede klar til download. Andre er på vej. Blandt andet det tema jeg selv bruger Relaxation. Det skal lige kigges efter i sømmene før jeg gør det tilgængeligt.

Indtil videre har jeg bidraget med en fordanskning af WordPress politikker, der er lidt om kravene (de få der er) for at bruge WordPress. Hovedsagligt handler det om at WordPress er Open Source hele vejen igennem, men at WordPress fællesskabet ikke tager ansvar for hvordan WordPress bruges eller snarere misbruges.

Hold øje med WordPress.dk, der vil ske en løbende udvikling af webstedet.

4 tanker om “WordPress.dk”

  1. Den er der heller ikke. Jeg har sådan set lavet oversættelsen, men der var nogle tekststrenge, der ikke kom med, hvilket irriterede mig, så jeg gik lidt i stå.

    Faktisk er det eneste, der ikke bliver oversat, overskriften “Pages”. Så hvis du selv ændrer det i pages.php, så er den klar.

    Skal jeg sende den til dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.