Da Vinci mysteriet II

Så fik jeg set den. Jeg synes, den var udmærket, men forstår kritikken. Den var lang og jeg synes Tom Hanks enten var malplaceret eller spillede rollen som om han var malplaceret eller stod og betragtede det hele udefra. Jeg savnede lidt engagement fra hans side. At han brændte for det han havde forstand på. Han var alt for nøgtern, selv når han stod anklaget for mord. Audrey Tautou var til gengæld god. Bedste skuespil stod Paul Betthany dog for. Med rollen som Silas havde han ikke meget at arbejde med, men hans intensitet brændte igennem i de scener han var med i.

Alt i alt er jeg ikke skuffet over filmen. Louvre tog sig godt ud og jeg vil ikke kritisere en film for at følge bogen for slavisk. Det savner man, trods alt, i så mange andre film.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.