En lille ny gazelle

Den lille Alma

Eller rettere en Alma Skjødt Gazel. Ja, så fik min bror en datter mere. Piger, piger, piger og atter flere piger. Min bror har en datter i forvejen. Jeg har en datter og vores halvsøster i Florida har en datter og to jeg kender har lige født en datter. Piger over hele linjen. Jeg synes det ville være i orden, at jeg tillader mig at håbe på en dreng, hvis min viv Kristine og jeg får et barn mere.

Onkel mig og den lille Alma

Onkel håndterer den lille baby som en vaskeægte professionel. Ingen rysten på hånden dér, selvom hun kun er 1½ dag gammel.

2 tanker om “En lille ny gazelle”

  1. Tillykke med familieforøgelsen! Hos os er det lige omvendt – vores første barnebarn var en pige, som nu er 16 – og siden kun drenge og atter drenge – fire ialt. Mine to brødre har tilsammen tre drenge, kun min ene søster har en pige – så vi krydser fingre for, at hvis der kommer flere børnebørn, bliver det piger.

    Men selvfølgelig er det jo bedøvende ligegyldigt, når det kommer til stykket!

  2. Hej Per

    Jeg giver dig fuldstændig ret. Dybest set er det ligegyldigt, men vores omgangskreds er godtnok inde i en pigestime. I dag fik jeg at vide, at et par vi kender, der venter tvillinger, formodentlig får tvillingepiger. De kommer vist i stimer.

    Med venlig hilsen

    Mark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.