2 svar

 1. Per Vadmand
  30. maj 2006

  Tillykke med familieforøgelsen! Hos os er det lige omvendt – vores første barnebarn var en pige, som nu er 16 – og siden kun drenge og atter drenge – fire ialt. Mine to brødre har tilsammen tre drenge, kun min ene søster har en pige – så vi krydser fingre for, at hvis der kommer flere børnebørn, bliver det piger.

  Men selvfølgelig er det jo bedøvende ligegyldigt, når det kommer til stykket!

  Svar

 2. Mark Thomas Gazel
  30. maj 2006

  Hej Per

  Jeg giver dig fuldstændig ret. Dybest set er det ligegyldigt, men vores omgangskreds er godtnok inde i en pigestime. I dag fik jeg at vide, at et par vi kender, der venter tvillinger, formodentlig får tvillingepiger. De kommer vist i stimer.

  Med venlig hilsen

  Mark

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilbage til toppen
mobil desktop