Twenty Thirteen – en ny begyndelse

twentythirteenMit websted har altid været min konstante dårlige samvittighed. Jeg er nede på at skrive et indlæg om året! Nu skal det være slut. jeg har jo ikke problemer med at opdatere f.eks. Facebook med statusser, små anekdoter, citater, links, billeder osv., og hvorfor skal Mark Zuckerberg og storkapitalen have alle de godbidder? Facebook er flygtigt, men min blog er “evig” (holder mig på hjertet og får blanke øjne). Den er i hvert fald min.

Twenty Thirteen

Samtidig er der jo kommet et nyt standardtema til WordPress – Twenty Thirteen. Fokus for temaet har denne gang været blogging. Det vil sige, at forskellige typer af indhold bliver præsenteret på hver sin lækre måde. Det skal forstås således, at hvis jeg skriver et indlæg om en video, så kan jeg vælge et indlægsformat, der er lavet til video og baggrunden får f.eks. en bestemt farve. Der er hele ti typer indlægformater: Standard, Sidebemærkning, Lydklip, Chat, Galleri, Billede, Link, Citat, Status, Video. Det skal nok blive spændende at prøve det af.

Samtidig er det den sympatiske Joen Asmussen, der har været tovholder og idémand på temaet. Og den slags tager han ikke let på. Jeg kan rigtig godt lide resultatet, og det skal da selvfølgelig prøves af. Samtidig er gul, brun og orange ikke farver jeg normalt bruger, men jeg ved, at Joen har tænkt en del over det.

En lille ændring i titlen

Da jeg nu vil til at blogge mere, har jeg også ændret titlen på min side. “Websted” er ændret til “blog”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login