3 tanker om “iOS 7”

  1. Jeg må give ham ret. Det er i min bog en designmæssig katastrofe for Apple. Tidligere kom alle detaljer igennem Steve Jobs’ mikroskop, og intet blev overladt til tilfældighederne. Det virker som om, de er begyndt at slække på kravene. Jeg tvivler på at dette ville være sket, hvis Steve Jobs stadig var Applekongen.

  2. Men Jobs er død og Apple bliver nødt til at designe efter de principper, de levende finder rigtige.

    Personligt er jeg spændt på at få iOS7 i hånden, så jeg kan danne mig en mening. Jeg kan godt se Michael Heilemans pointe og jeg ved ikke helt, om jeg umiddelbart er vild med den visuelle stil og farverne. Men det skal komme lidt an på en prøve, før jeg vil give det tommelfingeren op eller ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.