6 svar

 1. Kim
  3. maj 2011

  Jeg er helt enig med dig. En person på Twitter anbefalede serien, så det var med en vis skepsis jeg begyndte at se den. Men jeg må indrømme at den er fængende og jeg fik da set alle afsnit, hvor jeg åd det hele råt. Glæder mig til anden sæson efter sommer.

  Svar

 2. jimdean
  7. marts 2012

  hej
  tænkte også først på AT Det kan man ikke…..Men det kan man i den grad, rigtig spændende og godt lavet, utroligt af magien er flyttet med

  Svar

  • Mark Thomas Gazel
   8. marts 2012

   Magien er flyttet rigtigt meget med. Og det er bare fedt.

   Svar

 3. john jorgensen
  26. april 2012

  friend of yor father , tom gazel , he was help for me . just saw sherlock disc 1 last nite , i see u r also a fan . i have a pic of tom will send soon if u r interested .

  Svar

 4. René Frederiksen
  26. juni 2012

  Jeg var solgt fra første sæson og kan ikke vente på at der kommer mere.

  Er lige så spændt på, om USA lykkedes med deres moderne adaption i Elementary, hvor Lucy Liu skal spille en kvindelig udgave af Watson. Der har været lidt infight mellem Moffat og skaberen af den amerikanske serie så mange venter i spænding på, om den holder vand (og ikke mindst om de har gjort hjemmearbejdet godt nok i USA, for Moffat har tilføjet ting til sin serie som ikke er oprindelig Sherlock, så han er spændt på, om USA kender ders Sherlock stof godt nok til ikke at kopiere nogle af hans ting med).

  Svar

  • Mark Thomas Gazel
   26. juni 2012

   Jeg har ikke hørt om ‘Elementary’, men det lyder i hvert fald spændende. Den vil jeg holde øje med. Og ja, det vil være interessant at se, om der stadig vil være noget britisk og noget Sherlock Holmes tilbage.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilbage til toppen
mobil desktop