Private – My Secret Lover

private_mysecretloverThomas Troelsen er ofte blevet betegnet som dansk musiks vidunderbarn. Jeg vidste, han var medstifter af orkesteret Superheroes, men havde aldrig hørt deres musik. Til Zulu Awards hørte jeg så Private med sangen My Secret Lover og både beat, lyd og performance strøg direkte ind på min musikalske hitlystavle. Jeg vidste på det tidspunkt ikke, at det var Thomas Troelsen, der var bagmanden. Siden så jeg ham som “smagsdommer” under Copenhagen Puppet Festival 2009 og fandt ud af, han havde produceret TV-2 og hjulpet dem med at genopfinde deres lyd. Ved en tilfældighed fik jeg lyst til at høre den Zulu-optræden med Private igen og fandt derved ud af, det var Thomas Troelsen nye projekt. Nu begyndte det at blive så interessant, at jeg måtte høre hele Privates album.

Som sagt, så gjort. Wow! Privates album ‘My Secret Lover’ er et mesterværk. Intet mindre. I hvert fald hvis du kan lide musik fra firserne. Utroligt som det album lyder som et mix af Prince, Erasure, Duran Duran, Living In a Box og Pet Shop Boys m.fl. Det er dog endnu mere utroligt, at Private med – tilsyneladende – lethed kan ramme lyden så præcist. Derudover er der ikke et eneste dårligt nummer på albummet. Fra åbningsnummeret We Got Some Breaking Up to Do til Fairlight’en klinger af i Stranger In The Night, bliver du svøbt ind i hit på hit, der lyder, som om de er skrevet for over 20 år siden. Det er de ikke, det er bare Private.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.