The Beating of the Christ

Passion of the christ

Nu fik jeg ikke set denne film i biografen eller lejet den på dvd. Min bedre halvdel vil ikke se den. Hun er bange for, den er for ubehagelig. Det er den formodentlig også, men den skulle også være god. Den kommer, selvfølgelig kunne man sige, her i tv i påsken. Jeg regner med at se og den og regner også med at få det ret dårligt. Men som Christian Braad Thomsen siger, så skal nogle film også få én til at få det dårligt en gang i mellem. Idéen er vel at man som tilskuer skal sidde og tænke “bliv nu liggende, du får bare flere klø, hvis du rejser dig op”, men det gør han jo, og det er hele pointen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.