Lars Holmgaard

Jeg er svært at imponere, når det gælder webdesign og lignende. Derudover nærer jeg en nærmest fysisk afsky for flash. Det er flot og imponerende, men ofte også skide irriterende. Du ved ikke, hvad der sker, når du klikker på noget. Ofte farer du helt vild på et flash-site og det er ikke tydeligt, hvordan du vender tilbage til udgangspunktet. Det værste en webdesigner kan byde en bruger! For slet ikke at tale om de flash-sider, der åbner i et helt nyt vindue og bemægtiger sig din pc totalt.

Det sker dog, at jeg støder på noget design, hvor jeg tænker “hold da kæft!”. Det tænkte jeg, da jeg så, hvad Lars Holmgaard har lavet. Jeg kan ikke sige andet end, at det er flot grafik, lækker gennenskuelig funktionalitet og et pissegodt øje for medie, målgruppe, tekniske muligheder osv. Jeg er dybt imponeret.

Tak til John Sahl for at gøre mig opmærksom på det.

Se også http://www.larsholmgaard.dk

2 tanker om “Lars Holmgaard”

  1. Hej Mark,

    Jeg er umådeligt glad for netop de emner du nævner og meget beæret over de pæne ord. Jeg er heller ikke selv tilhænger af at bruge flash til alt muligt gøjl, men det har sine enorme styrker, hvis man bruger det rigtigt og til de rigtige formål. Jeg er især glad for kombinationen flash og xml, der snakker med databaser fuldstændigt usynligt for brugeren og i samspil med pre-renderet 3D grafik er der ikke et øje tørt. Der er tonsvis af fede muligheder, som slet ikke er udforsket endnu – jeg glæder mig til at kunne bygge nogle lækre, brugervenlige og brugbare applikationer i fremtiden og de pæne ord som du har skrevet gør da kun at jeg får endnu mere lyst til det!

    Tusinde tak!

  2. Lad mig lige indskyde, at jeg ikke er modstander af Flash, som sådan. Det er bare sjældent, man ser det brugt på en gennemtænkt og brugervenlig måde. Dine referencer vidner om, at du bruger Flash på den måde, som det bør bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.