Lick it up

En gang i mellem må jeg bare høre en klassiker. I dag blev det “Lick it up” med KISS. Albummet er mest kendt for, at det var det første med bandet uden deres velkendte masker. Alene det boostede salgstallene en del. Gutterne har altid haft næse for, hvordan de kunne give karrieren et skub og samtidig tjene en bedre skilling. Albummet er dog ikke uden evner. Foruden titelnummeret er de fleste numre gedigne rockklassikere. Der er den melankolske “A Million to One”, den rap-agtige “All Hells Breaking Loose”, samt et typisk Gene Simmons nummer “Fits Like a Glove”. Kender man Gene (og hans tekster) giver det sig selv, hvad det er der “fitter” hvor og hvad sangen i øvrigt handler om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login