Gør-det-selv arbejde

Hvorfor skal det være så svært at komme i gang? I øjeblikket laver jeg en del overspringshandlinger (såsom at skrive i min blog), fordi jeg skal sætte min stue i stand. Problemet er ikke selve arbejdet med at rive tapet af, grunde vægge, nyt tapet på, male og alt det der. Det er mere, at man skal have alting ud af stuen, leve uden sin stue, mens det står på og selvfølgelig besværet med at gøre rent og sætte det hele på plads igen. Men hovedsagligt er det det med at leve uden sin stue. Selvfølgelig er det lækkert, når det er færdigt, men det kan jo tage sin tid og det er er i min stue jeg slapper af. F.eks. når jeg har lavet gør-det-selv arbejde hele dagen. Det er et dilemma eller et paradoks, om du vil. Undvære stuen for at få en federe stue, men ikke ville undvære stue mens den bliver gjort federe. Det er vist en klassisk problemstilling i gør-det-selv arbejde.

2 tanker om “Gør-det-selv arbejde”

  1. Hej Mark.
    Nu hvor proppen er af alligevel, så hvorfor ikke sætte glasvæv op eller filt.
    Ihvertfald glasvæv kan jeg anbefale, da det er væsentlig lettere at sætte op end tapet, synes jeg. Klisteret kommes f.eks. direkt på væggen, istedet for at smøre baner ind. Det går heller ikke så let itu, når det skal skæres til.

    Venlig hilsen Finn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login