Webdesign

Denne blog er oprettet, da det at rode med HTML er en så stor del af mit liv, at jeg har på fornemmelsen, at jeg vil have en mening om det fra tid til anden. Eller måske bliver jeg bare klogere på kodetekniske finurligheder.

2 tanker om “Webdesign”

  1. Ja, der var engang, hvor siden validerede. Efter at have installeret diverse plugins gør den det ikke mere. Ærgerligt plugin-forfatterne ikke er mere tjekkede.

    Til gengæld ser siden jo fin ud. Jeg bruger kun validering, når tingene ser forkert ud. Jeg er lidt modstander af, at validering bliver brugt til at slå andre i hovedet med. Det er for letkøbt. Masser af sider fungerer fint uden at validere.

    Til gengæld burde jeg så nok fjerne mine W3C-knapper ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.