Jakob Nielsen

Så har Jakob Nielsen skrevet en ny bog:

Prioritizing Web Usability

Den må jeg selvfølgelig have. Den ser ud til at være en forsættelse af:

Designing Web Usability

Som jo er et must for enhver, der laver webdesign. Man kan være enig eller uenig i Jakob Nielsens betragtninger, men jeg tager personligt hatten af for, at han altid tager udgangspunkt i brugeren. Af samme grund har hans argumenter en vis vægt, da han rent faktisk har testet sine ting på rigtige brugere. Han er ikke bange for at sige, at bare fordi noget ser godt ud, så er det ikke nødvendigtvis godt (Flash for eksempel). Det er kun smart, hvis det kommer brugeren til gavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.