Min nye weblog

Nu har jeg barslet med en personlig hjemmeside i ti år, så det var på tide jeg fik den lavet. Hvorfor har det taget ti år? Tjah, når jeg laver web for alle mulige andre, så får jeg lige som dækket mit behov for at rode med HTML. Men skal det være slut. Fra nu af er jeg en happy blogger på mit eget websted.

2 tanker om “Min nye weblog”

  1. Hej Mark !

    Tak for hilsen !

    Det lyder dejligt med din datter, jeg må se hende og dig snart. Det er sgu ved at være længe siden. Vi havde termin på baby nr. to i søndags. Vi ved ikke hvad det bliver, men den må gerne komme ud nu. Hun er bare så kæmpegravid at vi snart ikke gider mere.

    Hvilket system har du lavet denne blog og site i, det ser meget lækkert ud…..

    Hejsa fra Da Gaulle, ØsterBronx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login