Mark 40 år

Den 18. oktober fejrede jeg min fødselsdag. Jeg fyldte 40, og det er jo (pr. tradition), en milepæl i ens liv. Derfor kom jeg ikke uden om at holde en større fest.

Jeg inviterede 30+ personer og for første gang fejrede vi det ikke hjemme. Maden var bestilt udefra. To hjælpere blev hyret. Og i det hele taget gjorde vi alt, hvad vi kunne, for at minimere anstrengelserne. Det lykkedes nogenlunde.

Alligevel startede dagen kl. 7:30 med oprydning og rengøring, der gled over i borddækning og pyntning indtil kl. var 17:30 og så var der fest. Derefter gik tiden ret hurtigt. Vi tog hjem kl. 5 næste morgen.

Alt i alt var det herlig fest med en smuk tale fra Kristine og der er også lidt billeder at kikke på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.